SON DAKİKA
  • BİST %
  • DOLAR %
  • EURO %
  • ALTIN %

İnadı bırak, işini yap Başkan Seçer!

Bugünkü yağışlardan sonra Mersin’in özellikle ana artellerinde; su taşkın ve birikintileri, başta okula giden çocuklar olmak üzere vatandaşları sıkıntıya soktu. Çay ve Çilek Mahallesi sakini çok sayıda vatandaş Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’e sosyal medyada isyan etti.

Her fırsatta Çay ve Çilek Mahallesindeki asfaltı “Biz yapacağız” diyen Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, mahallelerde bulunan altyapı ve asfalt çalışması yapmayınca mahalle sakinlerinin tepkisini çekti.

Çay Mahallesi sakini çok sayıda vatandaş Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’e ateş püskürdü. Çay Mahallesindeki yollarla ilgili Akdeniz Belediyesiyle restleşen Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, “Biz yapacağız” demişti. Sosyal medya hesaplarından görüntü paylaşan mahalle sakinleri, “Yazık değil mi bu çocuklara? En çok oyu bizden aldın, söz verdin neden inatla yapmıyorsun bu yolları? Neredesin ey Vahap Seçer?” sözleriyle yaşadıkları zorluklara dikkat çekti.

“OY İSTEMEYE GELİNCE KAPIMIZDAN AYRILMIYORDUNUZ”

Çay Mahallesi sakini bir vatandaş sosyal medya hesabından şu paylaşımı yaparak Seçer’e tepkisini dile getirdi: “Oy istemeye gelince kapımızdan ayrılmıyordunuz. Şimdi neredesiniz bu rezilliği kim düzenleyecek kim yapacak Vahap Seçer. Söz verdin yapacağız dedin ama inatla yapmamaya devam ediyorsun. Gelecek dönem Çay ve Çilek Mahallesine adım atma sakın. Bizden utanmıyorsan bu çocuklardan utan Vahap Seçer.”

Yaşananlara tepki gösteren diğer mahalle sakinlerinin yaptığı paylaşımlar ise şu şekilde;

“Vicdanınız batsın şu çocukların haline bakın. Okula mı gidiyorlar eziyet çekmeye mi niye yapılmıyor buralar nerede Vahap Seçer.”

“Burası Çilek Mahallesi bugün çekildi ve Vahap Seçer’in en yüksek oy aldığı yer ama inat ile hala yolları yapmamaya devam ediyor. Reva mı bu millete bu insanlara neredesin ey Vahap Seçer.”

0 0 0 0 0 0
    YORUMLAR

    En az 10 karakter gerekli

    Sıradaki haber:

    Kılavuz: “Seçer’in yaşadığı sitede kaçak su kullandığı belgesiyle ortaya çıkmıştır”

    Hızlı Yorum Yap

    0 0 0 0 0 0
    Yazarlar
    Video
    Galeri

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

    Diyalog Haber'e üye olun

    Zaten üye misiniz ? Buraya tıklayarak Üye girişi sağlayabilirsiniz.

    Diyalog Haber'e giriş yapın

    Henüz üye değil misiniz ? Buraya tıklayarak Üye olabilirsiniz.