SON DAKİKA
  • BİST %
  • DOLAR %
  • EURO %
  • ALTIN %

Mersinli işadamından yangın bölgesine su ve gıda desteği

Mersin'in Aydıncık ilçesi Pembecik Mahallesi'nde ve Silifke ilçesi Boğsak mevkisinde başlayan ardından Işıklı, Hırmanlı ve Yeşilovacık mahallelerinde yangınlarına müdahale devam ederken işadamı Hüseyin Çalışkan, bölgelere ulaştırılmak üzere su ve gıda yardım desteğinde bulundu.

Aydıncık ilçesi Pembecik Mahallesi’nde ve Silifke ilçesi Boğsak mevkisinde başlayan ardından Işıklı, Hırmanlı ve Yeşilovacık Mahallelerindeki, yangın mağduru vatandaşlar ve söndürme çalışmaları yapan ekipler için su ve gıda desteği sağlayan işadamı Hüseyin Çalışkan, “İhtiyaç vatandaşlarımıza ve yangınla mücadele eden ekiplere destek amacıyla araçlarımıza yüklenen su kolileri, muhtarlar ve kurumlar aracılığıyla belirlenen bölgeye gönderdik” dedi.

Yangınlar sonucunda bölgede yer alan vatandaşlara ve mücadele veren ekiplere su ve gıda malzemesi dağıtmak, bir nebzede olsa yanlarında olmak istediklerini belirten ÇAAŞ Grup Onursal Başkanı Hüseyin Çalışkan, “Yangından etkilenen tüm canlılar ve ormanlar için büyük üzüntü duyuyoruz. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı ve sabır, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum” diye konuştu.

0 0 0 0 0 0
    YORUMLAR

    En az 10 karakter gerekli

    Sıradaki haber:

    Akdeniz Belediyesi yangından etkilenen hayvanların ihtiyaçlarını karşıladı

    Hızlı Yorum Yap

    0 0 0 0 0 0
    Yazarlar
    Video
    Galeri

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

    Diyalog Haber'e üye olun

    Zaten üye misiniz ? Buraya tıklayarak Üye girişi sağlayabilirsiniz.

    Diyalog Haber'e giriş yapın

    Henüz üye değil misiniz ? Buraya tıklayarak Üye olabilirsiniz.