SON DAKİKA
  • BİST %
  • DOLAR %
  • EURO %
  • ALTIN %

“Pusulamız Beyaz.. Ortak paydamız Mersin”

Türkiye’nin en eski odalarından biri olarak 1886 yılından bu yana kent ve bölge ekonomisine yön veren Mersin Ticaret ve Sanayi Odası, (MTSO) yeni meclis üyeleri ve yönetim kurulunu belirlemek üzere 5 Kasım 2022 tarihinde sandık başına gitmeye hazırlanıyor.

İki etap halinde yapılacak seçimlerde ilk olarak 5 Kasım’da meslek komiteleri ile meclis asil ve yedek üyeleri seçilecek. Organ seçimlerinin ardından gerçekleştirilecek ilk meclis toplantısında MTSO’nun yeni yönetim kurulu belirlenecek. MTSO Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Kızıltan’ın güven tazelemek için yeniden aday olduğu seçimlerde ayrıca MTSO Yönetim Kurulu Üyesi İsa Çani, MTSO Meclis Üyeleri Ufuk Maya, ile Hakan Kayacı da adaylığını açıkladı. 20 bini aşkın üyesiyle kent ekonomisinin çatı kuruluşu olan MTSO’nun yeni yönetimi için, 2’si lojistik 1’i savunma sanayi ve 1’i sanayi olmak üzere 4 aday yarışacak.

Başkanlık kadar komitelerde de seçim heyecanı kıyasıya sürüyor. 41 meslek komitesi bulunan MTSO’da, pusulalar belirlendi. 6nolu meslek komitesinin Beyaz Pusulalı aday listesi seçim için iddialı. Komite üyesi Bilen Kuruyemiş yönetim kurulu başkanı Yunus Bilen, sektörün hali hazırda bulunan sorunlarına çözüm üretmek ve gerek yurt içi gerekse yurt dışında daha iyi bir temsil noktasında göreve hazır olduklarını vurguladı. Diğer komite ve başkan adaylarına başarılar dileyen Bilen, ‘’Ortak paydamız Mersin” dedi.

0 0 0 0 0 0
    YORUMLAR

    En az 10 karakter gerekli

    Sıradaki haber:

    Bahçeli’den Seçer’e tepki

    Hızlı Yorum Yap

    0 0 0 0 0 0
    Yazarlar
    Video
    Galeri

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

    Diyalog Haber'e üye olun

    Zaten üye misiniz ? Buraya tıklayarak Üye girişi sağlayabilirsiniz.

    Diyalog Haber'e giriş yapın

    Henüz üye değil misiniz ? Buraya tıklayarak Üye olabilirsiniz.